Olvasási idő 3 perc

Ingatlant eladni egyedül, ingyenes hirdetéseken keresztül sokszor merész, de mindenképpen hosszan tartó vállalkozás. Ha szeretné megtudni, hogyan hozhat ki egy kis odafigyeléssel minél többet eladandó ingatlanából, akkor ez a rövid leírás Önnek szól.
Nem véletlen, hogy a legtöbb lakást már Magyarországon is ingatlanértékesítőkön keresztül cserél gazdát, és az online ingatlanhirdetési portálokon (ingatlan.com, ingatlanbazar.hu, stb) való megjelenéshez is kifejezetten előny a céges támogatás.
Azt azonban az ingatlanközvetítői szakma is elismeri, ha nem vagyunk körültekintőek, bizony kóklerekkel is összefuthatunk. Mi a LakásMarket szakemberei összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot, amelyek segíthetnek abban, hogy Ön is megtalálja a legjobb utat az értékesítéshez.

Nézze meg, hol fogja meghirdetni az ingatlanát!

A legtöbb ingatlanhirdetéssel foglalkozó portálon ingyen is lehet hirdetést feladni, de a tapasztalatok szerint nem érdemes. Annak érdekében, hogy gyorsan értékesíteni tudja az ingatlanát, bizony költeni kell, gyakran nem is keveset. Az ingyenes hirdetések nem szerepelnek kiemelt helyen, így könnyen elveszhetnek a többi között, viszont ha az ingatlaniroda komoly partner, ezek az oldalak kiemelt felületeket fognak számára biztosítani, így az ön hirdetését is többen fogják megnézni.
Mi a LakásMarketnél egyszerre több mint 10 ingatlanos portálra is át tudják tölteni hirdetést, megjelenünk a Facebook-on, az eladandó ingatlanokról rendszeresen hírlevélben tájékoztatjuk a potenciális, előszűrt vevőket.

Nézze meg azt is, hogyan mutatják be az eladó lakásokat!

A vásárlók 92 %-a az interneten kezdi el az ingatlanvadászatot. Jegyezze meg: soha nem ülnek autóba azért, hogy megnézzék a házát, lakását, hogyha erre egyébként más körülmények nem kényszerítik! Az otthonáról készült képek az egyetlenek, amik meggyőzhetik a potenciális vásárlókat.
Egy amerikai ingatlanokkal foglalkozó portál kutatása szerint kétszer annyian keresik fel azokat az ingatlanhirdetéseket, amelyben több mint hat kép szerepel. Ám ha a képek sötétek, nem a lakás előnyeit emelik ki, nem szerepel egyiken sem a környék, akkor érdemes tovább keresni.
Mi nem egy klasszikus ingatlanközvetítő iroda vagyunk, mert az eladóknak másra van szükségük. Professzionális megjelenést biztosítunk az ingatlanoknak, amellyel az kiemelkedik a meghirdetett közel 500.000 ingatlan közül.

Gondolja végig, hogy mit mondana el az ingatlanról.

Meg tudja-e győzni a vevőket arról, hogy miért érdemes megvenniük a házát, lakását? Bemutatja-e a környéket, a szomszédokat, megoszt-e olyan fontos információkat, hogy hol van a legközelebbi iskola, orvosi rendelő, szupermarket? A vevőket ez jobban érdekli majd, mint az, hogy festett vagy tapétázott-e a fal.

Mi, a LakásMarket szakemberei ezt a kellemetlen feladatot is megoldjuk Ön helyett.

Felkészítjük a bemutatásra, ne feledjük, az életünk során csak néhány alkalommal kerülünk ilyen helyzetbe, ehhez a legtöbb embernek segítség kell. Már az olyan apróságokon is sok múlik, hogy ki legyen jelen a bemutatáskor és ki ne, ha megoldható a gyerekek menjenek le játszani az egyik szülővel, ne akkor legyen családi rendezvény. Hogyan mutassák be az ingatlan előnyeit, továbbá hogyan viselkedjenek.
Az emberek többsége nem szeret eladni, ezért örül, ha valaki ezt megteszi helyette. Az eladók minimálisan vesznek részt az eladásban, feladatuk az elmondottak igazolása, hitelesség megteremtése. Az eladó legyen segítőkész, nyitott, vidám, de ne akarjon eladni, húzódjon háttérbe a megtekintés során.

Amennyiben hozzászolna bátran kommenteljen, írjon és ha tetszik a bejegyzés, kérem, ossza meg, hogy máshoz is eljusson, köszönöm.

Kövessen minket a Facebook-on, így nem marad le az újabb bejegyzésekről, hírekről:
Lakás Market Facebook oldal

Eladna vagy venne ingatlant keressen minket, segítünk!​​ 

Translate »