Kik vagyunk

Tudjuk, hogy az ingatlan eladás és vásárlás Önnek egy stresszes és nehéz élethelyzet
A mi feladatunk, hogy ezt a terhet levegyük az Ön válláról, és segítséget nyújtsunk ebben a nehéz helyzetben

Ingatlan felkészítés

Egy ingatlant csak abban az esetben lehet versenyképes áron eladni, ha meg tudjuk mutatni a benne rejlő lehetőségeket. A tulajdonosok gyakran elfogultak a saját ingatlanukkal szemben, ezért nagy segítség számukra egy szakértő az eladásban.

Professzionális csapat

Szakértőink segítségével
professzionális megjelenést biztosítunk, amellyel az Ön ingatlana kiemelkedik a meghirdetett közel 500.000 ingatlan közül, és eladhatóvá válik.

Megoldjuk Ön helyett

A problémamentes eladás érdekében minden olyan feladatot elvégzünk az eladó helyett, ami számára kellemetlen lehet, továbbá amelyek előtt felkészületlenül áll

Történetünk

Több mint 10 éve foglalkozunk aktívan ingatlanokkal, azok fejlesztésével, adás vételével és bérbeadásával. Számunkra ez a terület bár hobbinak indult mostanra hivatássá vált, a mindennapi életünk része lett. Időközben egyértelművé vált, hogy a nemzetközi nagyvállalatoknál megszerzett tudásunk és tapasztalatunk ezen a területen is kiemelkedően értékes. Mindezeket felhasználva nyújtunk igazán egyedi és értékteremtő szolgáltatást a megrendelőinknek. 

Klausz Norbert

Értékesítési szakértő

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező értékesítési szakember vagyok. Tapasztalataimat nemzetközi nagyvállalatoknál szereztem, ahol kiemelkedő teljesítményemnek köszönhetően irigylésre méltó karriert futottam be. A munkám során megismertem és megértettem az értékesítés minden területét, azok előnyeit és természetesen a korlátait illetve sajátosságait is. Jelenleg ingatlan befektetésekkel és ingatlan piaci project management-tel foglalkozom. Az együttműködések során ezt a kiemelkedően értékes tudást biztostom az ügyfeleink részére.

Horváth-Kiss Ágnes

Otthonteremtési szakértő

Beszerzési és operációs vezetőként közel 10 éven keresztül a társosztályok igényeinek megismerése alapján dolgoztam ki megoldásokat a felmerülő élethelyzetekre. Két gyermekes anyukaként megtanultam mindezt átültetni a mindennapi életbe, miközben az ideális otthon megteremtésének igénye is új aspektusba helyeződőtt. Az ingatlanok iránti érdeklődésem, és az korábbi években megszerzett tapasztalataim segítenek, hogy ügyfeleink számára a legjobb megoldást találjuk meg.

Önnek is elérhető áron

Személyre szabott szolgáltatásunkat 3% + ÁFA díjtól biztosítjuk az Ön számára.

Translate »