Vigo társasház | Pesterzsébet

Pesterzsébet kertvárosi részén 130 lakásos társasház | magas műszaki tartalom | CC energetikai besorolás | kiváló minőség | csendes környezet

Várható átadás: KÖLTÖZHETŐ

Vigo Társasház lakás A2.41
Baross Társasház lakás B04

Vigo társasház bemutatás

Elhelyezkedés

A Vörösmarty utca és a Szegfű utca által határolt, 7771 nm területen került felépítésre a VIGO HÁZ, családi házas övezetben, mégis közel az üzletekkel, éttermekkel, bankokkal teli városközponthoz, a gyönyörűen megépített sétáló utcához. A VIGO HÁZ leendő tulajdonosainak, a kertvárosi, családi házas környezet biztosítja a meghitt, békés otthon nyugalmát. A környező utcákat, a Szegfű utcát is gyönyörű fasorok teszik nagyon kellemessé. A VIGO HÁZ két különálló épületből áll, A és B épületek, ami jól illeszkedik a környezetbe.

 

Megközelítés

Az 52-es villamossal (50m-re van a megálló) könnyen eljuthatunk a Határ úti metróig (3-as metró) aminek előnye, hogy ha villamossal és metróval közlekedünk nem kell számolnunk az esetleges forgalmi dugóból származó késéssel. Így biztonsággal be tudunk érni a munkahelyünkre, iskolába stb. A városközpont gyalogosan is könnyen (kb. 800 m) elérhető, ahonnan számtalan autóbuszból választhatunk úti célunknak megfelelően. A 23-as busszal vagy a gyors, piros 23-as busszal 15 perc alatt beérhetünk a Boráros térre. A 48, 51, 66 -os buszokkal a szomszédos kerületekbe (XXI, XVIII, XIX, XXIII.) tudunk eljutni. A 19-es busszal a kerületen belül közlekedhetünk.

 

Legfőbb jellemzők, lakásválaszték

Mediterrán hangulatra, életvitelre jellemző jegyeket megtaláljuk a 2009-ben épült VIGO HÁZNÁL. Az elnevezés is ezt tükrözi: Vigo a Spanyolországban levő Galícia tartománynak a fővárosa. A VIGO HÁZ a modern tervezési elveket, a korszerű és energiatudatos szerkezeteket ötvözi a mediterrán hangulatú színekkel és anyaghasználattal. (beige és további földszínek a homlokzaton és a burkolatokban, nagyméretű teraszok az emeleteken).

 A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kert tartozik, ami főleg a gyerekes családok vagy az idősebbek részére lehet nagyon vonzó. Az emeleti lakásokhoz nagy erkélyek vagy tetőteraszok tartoznak, a felső emeleti lakásokból panoráma nyílik a környékre. Mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb méretű, szobaszámú, tájolású lakást a nagyon praktikus elosztású másfél szobástól a minden igényt kielégítő 130 nm-es tetőterasszal rendelkező panorámás Penthause-jellegű lakosztályig. Az ott-lakók kényelmét személyi felvonó biztosítja a kerítéssel védett lakókerten belül. A kisgyerekek részére védett, kerítésen belüli játszóteret alakítunk ki.

 

Irodák, üzletek

A Vörösmarty – Szegfű utca kereszteződésében lévő A jelű épületben a földszinten 3 és az I. emeleten 11 iroda került kialakításra, a földszint egy részén ill. az első emeleten, ami lehetővé teszi, hogy akár a lakóhelyünkön legyen a cégünk irodája is. További kényelmet biztosít az itt élők részére a Vörösmarty út oldalán, a földszinten levő 7 üzlet, amik teljesen külön bejáratúak, így a lakástulajdonosok nyugalmát nem befolyásolják.

 

Parkolási lehetőség

Parkolási lehetőségként választható az A jelű épületben teremgarázs beállóhely vagy a kerítésen belül kialakított, felszíni beálló. A földszinti lakások egy részéhez saját parkoló tartozik, ami a lakásokhoz tartozó kertben helyezkedik el. A pinceszinten kialakított különböző méretű (2,5-10nm) tároló közül könnyen kiválasztható a legmegfelelőbb, ha tárolót is szeretnénk a lakásunk mellé.

 

Miért jó itt élni?

A VIGO HÁZ leendő tulajdonosai olyan otthonra találhatnak, ami a kertes családi házas övezetben nyugodt életteret biztosít az egész család számára.
Közel a Belvároshoz és a Duna-parthoz.
Kitűnő infrastruktúra (sok óvoda, iskola, több középiskola, jó úthálózat és közlekedés, saját kórház, közel az önkormányzat, üzletekkel, bankokkal teli sétálóutca, éttermek, pizzériák nagy választéka, Mc. Donalds).
Kiváló sportolási lehetőségek (Jégcsarnok, tenisz, lovaglás, jogging a Duna-parton, evezés, uszoda, fitnessz).
Kitűnő bevásárlási lehetőségek (Erzsébeti Vásárcsarnok, Interspar, Penny, Tesco, Auchan).
KÉNYELMES – BIZTONSÁGOS – IDEÁLIS OTTHON!

A társasház ideális választás lehet befektetési célból, fiatal pároknak első otthonként, illetve nagycsaládosoknak CSOK és kedvezményes hitelek igénybevétele mellett.

Hívjon és nézze meg akár ma!

Klausz Norbert

Értékesítési szakértő

Translate »