Kassák társasház | Lőportárdűlő

XIII. kerület Lőportárdűlőn, csendes mellékutcában, 27 modern lakás kerül kialakításra. A társasház AA energiahatékonyságú épület. 100% ELKELT! Tárolók és garázshelyek még elérhetőek. 

Várható átadás: KÖLTÖZHETŐ

Kassák társasház bemutatás

Kiváló elhelyezkedés

Társasházunk a város új, méltán népszerű részén, a XIII. kerület Lőportár városrészben épül, a Kassák Lajos utca 73-75 szám alatt. Az elmúlt évek ingatlanfejlesztései teljes mértékben megváltoztatták e terület arculatát. Ahogy a Váci úti üzleti negyed fejlődött, úgy nőtt az igény a modern elvárásokhoz igazodó otthonokra is, így nem csak a lakások kapnak magas színvonalú műszaki felszereltséget, de a környező infrastruktúra is nagyban megkönnyíti az itt lakók életét.

Praktikus kialakítás

Az 1-2. emeleteken hat, a 3-4. emeleteken öt különböző lakástípust alakítottunk ki, jellemzően egy és két szobával, de szintenként található nagyobb, három szobás lakás is. Az 5. emeleten összesen négy lakás (n+1; n+2 szobásak) került kialakításra. Mindegyik ingatlanhoz kényelmes, jól használható erkély vagy loggia tartozik. A lakásokhoz külön vásárolható teremgarázs hely és tároló is.

Felszíni gépkocsi tároló 8,500,000.- /DB
Mélygarázs (pince szinten) 8,500,000.- /DB
Tárolók 1,000,000.- /NM
Emeleti tárolók 6,500,000.- /DB

Modern műszaki megoldások

A tervezésnél kiemelt hangsúlyt kapott a magas műszaki tartalom megteremtése, melynek része a hőszivattyús fűtés és hűtés, magas minőségű nyílászárók és az elegáns üvegbetétes korlátok, valamint a szabadon választható burkolatok.

Hitel, CSOK felvehető!

A hitel ügyintézés nincs konkrét pénzintézethez kötve, bármelyik banktól felvehető hitel. Hitelügyintézőink segítenek a legoptimálisabb hitel zökkenőmentes ügyintézésében. A pénzügyi fizetési feltételek rugalmasan történnek, mindig a Vevők saját önerejének figyelembevételével.

  A társasház ideális választás lehet befektetési célból, fiatal pároknak első otthonként, illetve nagycsaládosoknak CSOK és kedvezményes hitelek igénybevétele mellett.

    Hívjon és nézze meg akár ma!

    Horváth-Kiss Ágnes

    Otthonteremtési szakértő

    Translate »