Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a LakásMarket – Klausz & Partners Kft. (székhelye: 1044. Budapest, Anód utca 30. 2/4. adószám: 29175592-1-41, Cégj. szám/nyilvántart.sz.: 01-09-382140, Képviselője: Klausz Norbert Péter) mint szolgáltató által szervezett online workshop használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Szolgáltatói adatok

A szolgáltató neve: Klausz & Partners Kft.
A szolgáltató székhelye: 1044 Budapest, Anód utca 30. 2/4.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@lakasmarket.hu
Cégj. szám/nyilvántart.sz.: 01-09-382140
Adószáma: 29175592-1-41
A szerződés nyelve: magyar

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Termékeink ingatlan értékesítési ismeretterjesztő anyagok, online workshop-ok, előadások. Ezen termékeink megvásárolhatóak a weboldalon keresztül. A honlapon található cikkek, képek és termékek bármilyen nemű másolása, átvétele, engedély nélküli megjelenítése az írásos hozzájárulásunk nélkül szigorúan tilos! Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a termékek megrendelésekor az űrlap tetején láthat. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, szintén az űrlap tetején található meg. Online tananyag vásárlásakor nincs szállítási díj.

Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Termékeinkről a honlapon részletes leírás található, melyekhez digitális dizájn tartozik. (A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek!)

Amennyiben valamely termékünk akciós áron kerül a megvásárolható termékeink közé, akkor tájékoztatjuk vevőinket az akció időtartamáról.

Rendelés menete, fizetés és szállítás

A termék oldalán egy gombra kattintással érkezik a megrendelő oldalra, ahol láthatja a megrendelés összesítését, és lehetősége van megadni a megrendelés mennyiségét és adatait. Itt esetenként lehetősége van egy pipálós mezővel további termék hozzáadni a megrendeléséhez. Ha megfelelően leellenőrizte az űrlap tartalmát és a vásárolni kívánt termékeket, akkor kattintson az űrlap alján található gombra.

A megrendelt szolgáltatást Ön, mint Megrendelő Bankkártyás fizetéssel vagy banki előre utalással tudja kifizetni

Amennyiben bankkártyás fizetési módot választott a Barion rendszerén keresztül van lehetősége bankkártyával kiegyenlíteni a szükséges összeget. Szolgáltató részére a Barion rendszer biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét. A Barion elektronikus fizetési rendszert a Barion Payment Zrt. (székhely: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.; nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: Cg. 01-10-048552; adószám: 25353192-2-43., közösségi adószám: HU25353192; tevékenységi engedély száma: H-EN-I-1064/2013, elektronikuspénz kibocsátó intézményi azonosító: 25353192) üzemelteti.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni weboldalunkon.

A Barion általános szerződési feltételei és az adatvédelmi nyilatkozata folyamatosan megismerhetők a https://www.barion.com/hu/ weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak.

Barion bankkártyás fizetési szolgáltató

Bankkártyás fizetésnél és banki előre utalásnál semmilyen plusz költség nincs!

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Átutalási információk

Amennyiben banki átutalást választott fizetési módként, az elektronikus számla beérkezését követően tudja azt teljesíteni.

Cég neve: Klausz & Partners Kft.
Bankszámla szám: 12100011-18532054-00000000
Gránit Bank Zrt.

Számlázás

Az előfizetési díjak, egyéb szolgáltatások és termékértékesítésekről Szolgáltató elektronikus számlát köteles kiállítani a díjak levonását követően 15 napon belül, amelyet elektronikus úton email-en keresztül juttat el Ügyfél részére. Ügyfél az elektronikus számla kiállítást kifejezetten elfogadja.

Panaszkezelés

Ha rendelése kapcsán valamilyen problémát tapasztal, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot.

Rendelési szám
Panasz típusa és leírása

Email címünk: info@lakasmarket.hu

Vegyes rendelkezések

Az eladó és vevő vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Vevő és a Szolgáltató a 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve az általános hatáskörű bíróság illetékességét kérheti.

A Klausz & Partners Kft. által készített tananyagok, tréningek, workshop-ok tartalmazhatnak pénzügyekkel, ingatlan értékesítéssel kapcsolatos információt. De az ezekben az anyagokban bemutatott információk nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, azokat nem személyre szabva közöljük, így nem alkalmasak arra, hogy valaki megalapozott pénzügyi döntést hozzon! Semmilyen cikk, tananyag, vagy tréning nem javasolja bármilyen pénzügyi eszköz, hiteltermék és ingatlan megvásárlását, eladását, vagy bármilyen nemű tranzakciót. Az ingatlan értékesítés kockázattal jár, és az oldalnak nem célja a teljes kockázati skála részletes bemutatása.

Az oldalon és a tananyagokban bemutatott adatok és kalkulátorok a legjobb igyekezetünknek megfelelően készülnek, de azok pontosságért felelősséget nem vállalunk. Minden adatot, kalkulációt kérünk, hogy magad is ellenőrizz le mielőtt az alapján döntést hozol. Az általunk bemutatt számítások pusztán iránymutatásként szolgálnak.

Budapest, 2021. április 15.

Translate »