Budapest, Kassák társasház

\

Eladó

126,256,000 HUF

2,5 szoba | 77 nm | új építésű lakás | erkély | AA

Kassák Társasház lakás 203

Kiváló elhelyezkedés

Társasházunk a város új, méltán népszerű részén, a XIII. kerület Lőportár városrészben épül, a Kassák Lajos utca 73-75 szám alatt. Az elmúlt évek ingatlanfejlesztései teljes mértékben megváltoztatták e terület arculatát. Ahogy a Váci úti üzleti negyed fejlődött, úgy nőtt az igény a modern elvárásokhoz igazodó otthonokra is, így nem csak a lakások kapnak magas színvonalú műszaki felszereltséget, de a környező infrastruktúra is nagyban megkönnyíti az itt lakók életét.

Praktikus kialakítás

Az 1-2. emeleteken hat, a 3-4. emeleteken öt különböző lakástípust alakítottunk ki, jellemzően egy és két szobával, de szintenként található nagyobb, három szobás lakás is. Az 5. emeleten összesen négy lakás (n+1; n+2 szobásak) került kialakításra. Mindegyik ingatlanhoz kényelmes, jól használható erkély vagy loggia tartozik. A lakásokhoz külön vásárolható teremgarázs hely és tároló is.

Felszíni gépkocsi tároló 8,500,000.- /DB Mélygarázs (pince szinten) 8,500,000.- /DB Tárolók 750,000.- /NM Emeleti tárolók 5,500,000.- /DB

Modern műszaki megoldások

A tervezésnél kiemelt hangsúlyt kapott a magas műszaki tartalom megteremtése, melynek része a hőszivattyús fűtés és hűtés, magas minőségű nyílászárók és az elegáns üvegbetétes korlátok, valamint a szabadon választható burkolatok.

Hitel, CSOK felvehető!

A hitel ügyintézés nincs konkrét pénzintézethez kötve, bármelyik banktól felvehető hitel. Hitelügyintézőink segítenek a legoptimálisabb hitel zökkenőmentes ügyintézésében. A pénzügyi fizetési feltételek rugalmasan történnek, mindig a Vevők saját önerejének figyelembevételével.

  A társasház ideális választás lehet befektetési célból, fiatal pároknak első otthonként, illetve nagycsaládosoknak CSOK és kedvezményes hitelek igénybevétele mellett.

  HÍVJON ÉS NÉZZE MEG AKÁR MA!

  Státusz

  Eladó

  méret

  77 nm

  szoba

  2,5

  Állapot

  Új építésű

  jazminlakohaz-1
  jazminlakohaz-5

  Hívjon és nézze meg akár ma!

  telefon

  +36 30 230 2101

  Translate »