Budapest, Kassák társasház

\

Eladó

60,057,500 HUF

1 szoba | 35 nm | új építésű lakás | erkély | AA

Kassák Társasház lakás 205

Kiváló elhelyezkedés

Társasházunk a város új, méltán népszerű részén, a XIII. kerület Lőportár városrészben épül, a Kassák Lajos utca 73-75 szám alatt. Az elmúlt évek ingatlanfejlesztései teljes mértékben megváltoztatták e terület arculatát. Ahogy a Váci úti üzleti negyed fejlődött, úgy nőtt az igény a modern elvárásokhoz igazodó otthonokra is, így nem csak a lakások kapnak magas színvonalú műszaki felszereltséget, de a környező infrastruktúra is nagyban megkönnyíti az itt lakók életét.

Praktikus kialakítás

Az 1-2. emeleteken hat, a 3-4. emeleteken öt különböző lakástípust alakítottunk ki, jellemzően egy és két szobával, de szintenként található nagyobb, három szobás lakás is. Az 5. emeleten összesen négy lakás (n+1; n+2 szobásak) került kialakításra. Mindegyik ingatlanhoz kényelmes, jól használható erkély vagy loggia tartozik. A lakásokhoz külön vásárolható teremgarázs hely és tároló is.

Felszíni gépkocsi tároló 8,500,000.- /DB Mélygarázs (pince szinten) 8,500,000.- /DB Tárolók 750,000.- /NM Emeleti tárolók 5,500,000.- /DB

Modern műszaki megoldások

A tervezésnél kiemelt hangsúlyt kapott a magas műszaki tartalom megteremtése, melynek része a hőszivattyús fűtés és hűtés, magas minőségű nyílászárók és az elegáns üvegbetétes korlátok, valamint a szabadon választható burkolatok.

Hitel, CSOK felvehető!

A hitel ügyintézés nincs konkrét pénzintézethez kötve, bármelyik banktól felvehető hitel. Hitelügyintézőink segítenek a legoptimálisabb hitel zökkenőmentes ügyintézésében. A pénzügyi fizetési feltételek rugalmasan történnek, mindig a Vevők saját önerejének figyelembevételével.

  A társasház ideális választás lehet befektetési célból, fiatal pároknak első otthonként, illetve nagycsaládosoknak CSOK és kedvezményes hitelek igénybevétele mellett.

  HÍVJON ÉS NÉZZE MEG AKÁR MA!

  Státusz

  Eladó

  méret

  35 nm

  szoba

  1

  Állapot

  Új építésű

  jazminlakohaz-1
  jazminlakohaz-5

  Hívjon és nézze meg akár ma!

  telefon

  +36 30 230 2101

  Translate »